Hop til hovedindholdet

1stroke Management Consultants - altid en god business case logo

Konference om business case og gevinstrealisering - ONLINE


Dato og tid

Tirsdag d. 3. november 2020 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 2. november 2020 kl. 18:00

Sted

EPICO - Online, Borupvang 2C, 2. sal, 2750 Ballerup EPICO - Online
Borupvang 2C, 2. sal
2750 Ballerup

Konference om business case og gevinstrealisering - ONLINE


Arrangementsbeskrivelse

Deltag i årets konference om business case og gevinstrealisering, når ”Danmarks bedste business case” løber af stablen d. 3. november 2020.

Vi garanterer dig en spændende og lærerig dag, hvor du kan være med til at hylde og hædre de gode eksempler.

Vi lover, at du går klogere hjem.

Programmet kan du finde her www.danmarksbedstebusinesscase.dk

Udover at tildele den bedste business case en pris, er denne konference med til at skabe en fælles platform for læring på tværs af offentlige og private institutioner – og internt i de deltagende virksomheder.

Deltag og vær med til at sætte fokus på de gode eksempler og lær fra de bedste. Sammen skaber vi en modpol til de historier i pressen om, at det ene projekt efter det andet er kørt i hegnet.

Målet er at skabe et fundament, hvor vi, som virksomheder og organisationer (offentlige som private), kan tage en diskussion om, hvordan vi bliver bedre til at gennemføre effektive projekter og skabe projekter, der understøtter strategien samt skaber reel værdi.

Se mere om konferencen på www.danmarksbedstebusinesscase.dk. Her finder du også løbende nyheder, nominerede business cases og indlæg om oplægsholderne samt anden relevant information.

Ved tilmelding godkender du, at vi beholder dine kontaktoplysninger, så vi kan sende dig link til det online event, samt at vi sender dig info om dette og kommende events etc. Alle data bliver behandlet i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen.